Minőségpolitika

A Marostech Kft. minőségpolitikája

A Marostech Kft. célja a vevői gények és elvárások maradéktalan teljesítése termékeink műszaki megújításával, a minőség folytonos javításával és a szolgáltatásaink tökéletesítésével. A Kft. minőségpolitikája a hazai és európai követelményeket is kielégítő MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány szerinti minőségirányítási rendszerre épül, amivel biztosítjuk:

  • hogy hibás termék ne kerüljön a vevőhöz,
  • a dolgozók tudásának fokozatos, folyamatos fejlesztését,
  • a vevő igényeinek kielégítését és megelégedettségét.

A minőség és a termelékenység egyidejű és folyamatos javítása alapvető érdekünk, üzleti sikereink kulcspontja, ezért törekszünk arra, hogy a termékeink és gyártási folyamataink teljes mértékben megfeleljenek a vevői, minőségi, környezetvédelmi, munkaegészségi és biztonsági előírásoknak.

Hiszünk abban, hogy magas minőségű, határidőre teljesített munkáink révén egy fokozatosan fejlődő, jó hírű, minden szempontból stabil és megbízható cég képét fogjuk megjeleníteni megrendelőink, munkatársaink és környezetünk megelégedésére. Ennek megvalósítása érdekében folyamatosan törekszünk új technológiák, új anyagok megismerésére, felhasználására, a dolgozók szakmai és erkölcsi fejlődésének biztosítására, állandó javítására.

Ezen céljainkat a minőségirányítási rendszerünk kiépítésével, működtetésével és folyamatos fejlesztésével kívánjuk elérni. Ezért a cégünk valamennyi munkatársától elvárjuk és megköveteljük a bevezetett minőségirányítási rendszer maradéktalan betartását, észrevételek és javaslatok közlését.

A vevőinktől kapott visszajelzés minden formáját örömmel fogadjuk és minőségi céljaink meghatározásánál figyelembe vesszük, mivel ezek elősegítik, hogy tovább növeljük megelégedettségüket.

Makó, 2010.05.10.

Marosfalvi Gábor
ügyvezető

ISO 9001 tanusítvány

iso
isoen